Friday, December 10, 2010

Prolog, Monolog, Monoloque, Ahh!.. Apa-Apa Je lah..

Dengan lazaf Bismillah aku dahulukan sebagai pembuka kata blog ini. Kalau ikut hukum sistem bernombor, blog ini merupakan blog ke 2 ciptaan aku selepas Blog Terlalu Poyo. Korang tentu bertanya, apa perbezaan blog ke 2 dengan blog pertama. Wahahaha..

Konsep blog ke 2 ini menjurus kepada konsep diari bergambar atau lebih dikenali dalam bahasa inggerisnya.. A Sketch Diary. Yup! ini adalah diari tentang kehidupan suka, duka, pahit, manis, cuak, suspen, seram, action, dokumentari dan lain-lain aku tapi dilakarkan dalam bentuk lukisan. Bunyinya macam cacatan realiti kehidupan. Mungkin dari diari bergambar ini, korang sedikit-demi sedikit akan mengenali aku dengan lebih dekat lagi. Atau mungkin akan makin tak mengenali aku pun boleh jadi jugak. Wahahahaha...

Okey la, cukup rasanya bebelan aku buat pertama kalinya di blog yang serba kosong ini. Anyway, jangan lupa lawat lagi bila aku up date nanti. Arigato ozaimasita. sayonnara!

1 comment:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete